Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Çorba Deyip Geçmeyelim

Çorba Deyip Geçmeyelim

Zayıflama okulu online kilobekçiliği sistemi olarak çorbaya gerekli ihtimamın gösterilmediğini düşünüyoruz. Bu yüzden onedio'nun derlediği çorba tariflerine denk gelmediyseniz biz birkaç tanesi derleyip toparlayalım dedik. Çünkü zayıflama okulu yeri geldiğinde çorba tarifi de vermek demektir :)

Zayıflama okulu olarak öncelikle genel bir giriş yapalım konuya: Çünkü arkadaşlar "fazla miktarlarda" yemek yiyoruz biz. Bu kadar miktara gerek var mı, sorusundan başlayabiliriz. Neden gözümüzü doyurmaya çalışıyoruz? Ve bundan nasıl kurtulabiliriz?

gelişerek zayıflama
Sağlıklı beslenmek için: Gelişerek Zayıflama




Zayıflama okulu olarak miktarları azaltmanın midemizi hafifletici bir etkisi olduğunu ve düzenli bir şekilde yemek programı yapıldığı takdirde bir akşam yemeğini çorba ve salatayla geçirebileceğimiz ve hatta hiç de aç kalmayacağımızı biliyoruz. Bizce siz de öğrenmelisiniz :)

1) Mantılı Çorba: Zayıflama okulu çalışanlarının damak tadına göre ilk sırayı mantılı çorbaya verdik :)

Tencerede eritilen yağın üzerine un eklenir ve rengi değişene kadar kavrulur. Salça eklendikten sonra bir-iki dakika daha kavurma işlemi devam eder. Sıcak su katıldıktan sonra kaynamaya bırakırız. Kaynama noktasına gelindiğinde mantıyı, nohutu, tuz ve karabiberi, pul biberi ilave ederiz. Damak tadına göre nar ekşisini de ekledikten sonra mantılar yumuşayana kadar pişmeye bırakıyoruz. Piştiği zamanda üzerine bir bardak soğuk su ilave edilebilir. Ayrı bir tavada yağ eritilip üzerine nane ve pul biber katıp kavurmaya başlarız. Yapılan bu sosu çorbanın üzerinde gezdirip ocağı kapatıyoruz. 

2) Ciğerli tel şehriye çorbası: Tavuk ciğerleri suda 10 dakika kadar haşlıyoruz. Yıkayıp süzdükten sonra küp şeklinde doğruyoruz. Başka bir tencerede yağda domatesin rendesi kavrulur. Tavuk suyunu tencereye ekleyip kaynattıktan sonra suya şehriye ve küp şeklinde doğranan ciğerleri ilave ediyoruz. 10 dakika kadar daha kaynattıktan sonra limon, nane ve karabiber ekleyip afiyetle içiyoruz. 

3) Taneli sebze çorbası: Sebzeler tek tek ayıklanır ve iyice yıkanır. İstediğiniz estetikte sebzeleri doğrarsınız, küp şeklinde de doğramak mümkün, yapabildiğiniz kadar. Bir tencereye yağı ve kıyılmış soğanı orta sıcaklıktaki ateşte kavurmaya başlıyoruz. Soğanlar pembeleşir, bir kaşık un koyulur, biraz karıştırılır. Damat tadına göre 1 yemek kaşığı salça da eklemek mümkündür burada. Patatesleri kavurup daha sonra doğradığımız sebzeleri de katıp kavurmaya başlıyoruz. Et suyunu veya sadece suyu ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz. 

4) Buraya tıklayarak online kilobekçiliği zayıflama sistemiyle ilgili daha detaylı bilgi ediniyoruz ve hayatımızda yepyeni bir döneme başlıyoruz. 

Kilobekçileri Bana Ne Gibi Fayda Sağlayacak? diye düşünenler bu videomuzu izlemeden geçmesin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder