Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Zihinsel Verimi Artıran Yiyecekler

Zihinsel Verimi Artıran Yiyecekler

Zayıflama okulu, kalıcı zayıflamanın sadece bedensel bir iş olmakla kalmadığını, bunun aynı zamanda ruhsal ve zihinsel bir süreç olduğunu da defalarca kez dile getirmiştir.

Zayıflama okulu, hepimizin her gün yemek yediğinin, yemek zorunda olduğunun bilincindedir ve bunu yaparken sağlıklı-dengeli bir dağılımı gözetmektedir. Bununla beraber ne yediğimizin, ne kadar miktarlarda yediğimizin önemini yadsınamayacak boyutlardadır. 

Zayıflama okulu, her gün boğazımızdan geçen yiyeceklerin sadece midemiz ve dolayısıyla bedenimize etki etmediğinin, aynı zamanda ruhsal ve zihinsel durumlarımızı da etkilediğinin farkındadır. Zaten farkındalık yaşanmadan da hiçbirimiz sağlıklı tercihlerde bulunmuyoruz. 


gelişerek zayıflama
Online zayıflama okulu: Gelişerek Zayıflama


"Çorba Deyip Geçmeyelim" yazımızı okudunuz mu?


Zayıflama okulu, glikoz: Karbonhidrat grubunun en yaygınıdır. Zihnin uyanık kalmasını sağlar ve algıları açık tutmaya yardım eder. Tam tahıllı besinler, kuruyemişler kana daha yavaş karıştığı için kan şekeri daha geç yükselir. Bu da kısa zamanda acıkmanın önüne geçer. 

Zayıflama okulu, yağ oranı yüksek olan tercihler büyük sıkıntıdır. Bir anda hormonların salgılanımlarını değiştirerek damarlardaki oksijen seviyesinin azalmasına ve sersemliğe neden olurlar. Uykuyla uyanıklık arasında gidip gelmemize sebebiyet verirler.  

Glikoz oranın düştükçe beynimize giden şeker oranında da düşüş yaşanır. Bu yaşanırken dikkat gerektirecek bir iş yapamayız, çünkü tamamen dikkatimiz dağılmış bir haldedir. 

Beyin diyeti yapın!

Beyin diyeti, özellikle unutkanlığa engel olur. Dünya Sağlık Örgütü (WHO)'ne göre sağlıklı gıdalarla beyin kalitesi %20 oranında artabilir. Beyin diyeti uygulayan kişilerde (Onedio) %52 daha az Alzheimer riski taşındığı da görülmüştür. 

Beyin diyeti: Tahıllar, sebzeler, zeytinyağı, deniz ürünleri, hayvansal gıdalar (yumurta, süt vs.) tüketilebilir.

Verimliliği artıran yiyecekler (Onedio):

Somon, içindeki yağ asitleri beyin hücreleri olan nöronlara iyi bakar ve onların sağlıklı çalışmasını yardımcı olur. 

Ay çekirdeği, B1 vitamini hafızaya destek olur ve güçlendirir. 

Avokado'daki lutein maddesi kavrama yetimizi, problem çözme kabiliyetimizi artırır. 

Yumurta, B4 vitamini refleksleri güçlendirir. 

Kahve / kafein, uzun dönemde yine hafızayı güçlendirir, uykuyu geciktirirken çalıştığımız konuyu kavramamız için algıların açılmasını sağlar. 

Ispanak, motor öğrenme becerisinin gelişmesine yardımcıdır. Özellikle büyüme çağında. 

Ceviz, sayılamayacak kadar çok yararı vardır. Zihin açar diyelim kısaca. 

Buraya tıklayarak online zayıflama kilobekçiliği sistemiyle ilgili detaylı bilgi edinebilir, kalıcı zayıflamak için Gelişerek Zayıflama'nın profesyonel kilobekçileriyle çalışıp hayatınızı yeniden başlatabilirsiniz.

Uygulamalarınızda Zayıflama Garantisi Var mı? videomuzu izlemeden geçmeyin :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder