Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Stres ve Fazla Kilolar

Stres ve Fazla Kilolar

Zayıflama okulu, normalinden yüksek seviyelerde kortizol salgılanması olduğunda kişiler daha çok yemek, üstelik de karbonhidratlı gıdalar seçme eğiliminde olabilirler. Bu nedenledir ki, kişinin hayatındaki ekstrem değişiklikler; şehir değiştirme, iş değiştirme, boşanma, depresyon, ölüm gibi hallerde ani ve hızlı kilo artışı görülebilir.

Zayıflama okulu, stres, günlük rutinimize girdi ve neredeyse en çok kullandığımız kavramlardan biri oldu. Kronik baş ağrısı, kaygı, endişe, uykusuzluk, yemek bozukluğu gibi rahatsızlıklar biraz çözümlendiğinde stresten kaynaklandığı anlaşılabiliyor.


gelişerek zayıflama
En iyi online zayıflama okulu: Gelişerek Zayıflama


"Online Kilo Verme ve Kendine İnanmak" yazımızı okudunuz mu?


Zayıflama okulu, stres var olduğumuzdan günden beri vardır. Her canlı kendini tehlikede hissettiğinde doğal olarak kendini korumaya çalışır. Gücünün yeteceği bir tehlikeyse savaşmayı seçer, gücünün yetemeyeceğini düşünürse kaçma eğilimi gösterir. Stres de genellikle olumsuz olarak algılanır. Kronik hale gelen stres kişiye zarar verebileceği gibi, dozundaki stres de olumlu taraflar yaşatır. Canlı olarak hayatta kalabilmek ve tehlikelerle mücadele edebilmek için gerekli olan gücü stres de verir. Bu stres temkinli olmamızı sağlar ve önlem alarak olgunlaşma evresini yaşarız. 

Yağ rezervi artar!

Zayıflama okulu, stres ve sinir durumlarında vücudumuz bir alarm çalmış gibi tetikte durur ve ani tepki vermeye hazır hale geçer. Kortizol yükselmesi halinde vücudumuz enerji yakmaktan ziyade daha fazla enerji üretme ve depolama geçer. Haftalarca, aylarca stres yaşayıp, bu stres durumu kronik bir hale geldiğinde ise vücudumuzdaki yağ rezervleri artabilir. Neticede kortizol salgılanmasının yükselişe geçmesi kendimizi daha aç hissetmemize neden olur. Ki benzer durumda iki insanın yükselen kortizol seviyesine farklı tepkiler de verebilir. 

Zayıflama okulu, kortizol yükseldiğinde yanıldığımız noktalardan biri de yaşadığımız duygularla bedensel / fiziksel açlığın birbirine karıştırılma durumudur. Ve zaten esasında birçok duygu açlıkla karışır. Kaygı, endişe, panik, yalnızlık, çöküntü, kimsesizlik, anlaşılamamak gibi duygu ve düşünceler kişiyi sürekli yemek yemeye, sürekli aç olduğunu hissetmeye götürebilir. Bu noktada da kişi kendinin farkındalığını yükselterek bu gidişe bir son verebilir. 

Buraya tıklayarak siz de online zayıflama kilobekçiliği sistemiyle ilgili detaylı bilgi alabilir ve yaşadığınız stres durumlarına alanında profesyonel kilobekçileriyle çalışarak çözüm bulabilirsiniz. 

Kilobekçileri Bana Ne Gibi Fayda Sağlayacak? videomuzu da izlemeden geçmeyin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder