Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Online Zayıflama Okulu ve Spor Bilinci

Online Zayıflama Okulu ve Spor Bilinci

Zayıflama okulu; her zaman şöyle başlanılır: "Ben spor yapmadan, hareket etmeden zayıflamak istiyorum!

Zayıflama okulu, bu tarz söylemlere fazlasıyla alışkındır. Bir bilseniz kaç kişi bu cümleyle başladığı sürecine yürümekten sıkılıp sürekli interval yapmak istediği hale geldiğini...

Zayıflama okulu; üşengeçliği bir tarafa bırakarak, oturduğumuz yerden hiçbir yere gidemeyeceğimizi bizi anlatır, hem de tane tane... Yapacağımız sporların süresi kişinin isteğine, hedef ve beklentilerine göre uzayabilir. Sporumuz yoğun ve en az 60 dakika ise bize lazım olan enerjiye ve besin değerlerine de ihtiyacımız var demektir. Spordan sonraki ilk 45 dakika kalp kan akışını daha hızlı tempoda yapacağı için kaslar için gerekli olan enerji yerine konulacaktır.


gelişerek zayıflama
Online zayıflama okulu: Gelişerek Zayıflama





Zayıflama okulu; bazı insanlarda spor açlık hissi yaratır bazı insanlarda da tokluk yaratır. Mideniz kazınmıyorsa spor sonrası meyve tercih edebilirsiniz. Özellikle suyu meyveler; elma, mandalina, portakal gibi. Meyveyle aranız pek yoksa ve çiğneme yapmak istemiyorsanız yağsız süt içmek iyi bir tercih olabilir. 

Zayıflama okulu; özellikle yoğun bir spordan sonra akşam geç saatler olup eve geldiyseniz, duşunuzu aldıktan sonra (ister salonda ister evinizde) ağır bir tüketim yapmayın. Ama ertesi gün mutlaka kas gruplarını beslemek için öğle arasında tam tahıllı ekmeğin içine tavuk sandviç hazırlayabilirsiniz. Tahıl karbonhidratı verirken, tavuk da hem karbonhidratı hem de proteini verecektir. 

Spor sonrası su içmeye yüklenip kendinizi şişirmeyin. Evet, spor sırasında epey sıvı kaybediyoruz; ancak su tüketimi yine de sadece ihtiyacınız ve susuzluğunuzu giderecek kadar olmalıdır. Aksi takdir sık tuvalete çıkma gibi tatsızlık yaşayabilir, vücut için gerekli olan besin değerlerini farkında olmadan sürekli idrara çıkarak atmış olabiliriz. Bir ihtimal yani. 

Günlük iki şişe maden suyu içebilirsiniz. Spor yapsanız da yapmasanız da içebilirsiniz. Öğleden sonra 15-16 saatleri arasında ve akşam 21-22 saatleri arasında içeceğiniz maden suyu midenizi de rahatlatacaktır ve varsa şişkinliğinizin dinmesini sağlamaya yardımcı olacaktır.

Buraya tıklayarak bize ulaşabilir, online kilobekçiliği sistemi hakkında detaylı bilgi edinebilir ve sisteme gelerek kalıcı zayıflama başarısı gösterebilirsiniz. 

Kilobekçisi Kimdir? videomuzu izlemeden geçmeyin :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder