Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Zayıflama Okulu: Yağ, Kas, Su

Zayıflama Okulu: Yağ, Kas, Su

Zayıflama okulu: Bedenimize dışarıdan alacağımız gıdalarla karbonhidrat girişi yapmak durumundayız. Beynimizin kullandığı glikozu vermeliyiz. Yoksa karaciğerdeki glikojen depoları ve kandaki şeker çekilmeye ve kullanılmaya başlanır. 

Zayıflama okulu: Kasın içindeki karbonhidratı kullanmak demek de bizim kas yiyor olmamız demektir. Kaslar yağlarımızı yakan fabrikalar gibidir. Vücuttaki kas oranı arttıkça yağ yakma oranımız da artar ve yağ yakımı kolaylaşır. 


gelişerek zayıflama
Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama


"Online Kilo Verme ve Kendine İnanmak" adlı yazımızı okudunuz mu?


Zayıflama okulu: Kaslar kaybedilmeye başlanırsa bu sefer yağ yakan fabrikalarda çalışan işçilerimiz de yok olur. İşin önemli kısmı kilonun yağları yakarak gitmesidir. Bu yüzden dışarıdan belli bir miktarda karbonhidrat almalıyız. 

Zayıflama okulu: Bedenimiz fizyolojik hareketlilik veya rutin metabolizma etkinliklerinde harcayabileceği enerjiye gereksinim duyar. Normalde tükettiğimiz şeker, yağ ve protein grupları enerjiyi harcayabilmemiz, kullanabilmemiz için farklı bir formata girerler. Solunumla vücuda alınan oksijen glikozu yakar ve enerji ortaya çıkar. Enerjinin çok boyutu vardır ve sayfalar sığmaz bu konuya.

Zayıflama okulu: Kilo verirken kaslarınızın yığranmasına izin vermez. Beraber çalıştığı üyelerinin açlıktan öldürmez, göz göre göre işe yaramayacak diyetler uygulatmaz. Bu iş çok boyutlu bir iştir ve asla ama asla sadece tüketimle alakası yoktur. Tüketimler bu işin sadece bir parçasıdır. Zihinsel, ruhsal ve bedensel gerçekelerimizi öğrendikçe kalıcı zayıflamayı elde ederiz. 

Online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'ya buraya tıklayarak ulaşabilir ve online zayıflama sistemiyle ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz, kilobekçiliği sistemi belki den en çok ihtiyacınız olan şeydir.

Kilobekçiliği Nedir? videomuzu izleyin :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder