Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Zayıflama Okulu ve Su Dengesi

Zayıflama Okulu ve Su Dengesi

Zayıflama okulu, gerek blog yazılarında gerekse de beaber çalıştığı üyelerine su yudumlamanın önemini defalarca kez vurgulamıştır. Günde ortalama 2 litre su yudumlamamız gerektiği artık kalıplaşmış bir bilgi olarak hayatımıza yerleşmiştir.

Zayıflama okulu; NTV'nin 17.10.2016 tarihli haberine göre de, günde 8 bardak su içmemize gerek olmayabileceğini yazılmış.

Zayıflama okulu olarak biz şuna dikkat ediyoruz özellikle; evet, su çok önemli ve hayatidir; ancak biz üyelerimize su içmelerini değil, çiğneme sanatına uygun olarak yudumlamalarını söyleriz. Ağızda çalkalanan ve tıpkı katı bir gıdaymış gibi çiğnenip yavaşça yudumlanan su daha iyi bir etkiye sahip. Oturarak içmek de suyun bağırsakları temizlemekte daha etkili olduğunu gösteriyor. Ancak her şeyin fazlasının zarar olabileceği gibi suyun da fazlası zarar verebiliyor.


gelişerek zayıflama
Farklı bir zayıflama okulu: Gelişerek Zayıflama


"Online Zayıflama Okulu Takibi" yazımızı okudunuz mu?


Zayıflama okulu; Avustralya'daki Monash Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma ise günde sekiz bardak suyun içilmesi gerektiği düşüncesini "şimdilik" yıkmış gibi görünüyor. Prof. Dr. Halil Coşkun NTV'ye yaptığı açıklamada şunları kaydediyor; “Önceki çalışmalara bakarak, araştırmacılar katılımcılardan iki farklı şart altında gerekli suyu yutabilmek için sarf ettikleri eforu oranlamalarını istedi; susadıklarında ve susuzluklarını giderdikten sonra içebilecekleri maksimum su miktarını almaya ikna edildiler. Aynı zamanda beyinin çeşitli kısımlarındaki aktivite görüntülendi. Sonuçlar, aşırı su içildikten sonra eforun üç kat arttığını gösterdi. Katılımcılar yüksek bir eforla yutkunmaya çalıştıklarında beynin sağ ön frontal alanları çok daha fazla aktifti. Araştırmacıların talimatlarına göre frontal beyin zarının aşırı hareketine sebep olmak ise yutkunma güçlüğünü ortaya çıkarabiliyordu." Bu yutkunma güçlüğü ise bizleri güç bir durumda bırakabilir, başka bir hastalığın ortaya çıkmasına neden olabilir. 

Zayıflama okulu; aşırı, yani gereğinden fazla su tüketilmesinin yarattığı tehlike de su zehirlenmesi ya da kanda sodyum azlığı olan hiponatremiaya neden olmaktaymış. Bu da uyuşukluk, mide bulantısı ve hatta gülme krizine dönüşebilirmiş. 

Araştırmaya göre yalnız susadıkça ve gerçekten ihtiyacımız oldukça su tüketmemizin daha doğru bir yaklaşım olacağı yönünde. Siz de online zayıflama kilobekçiliği sistemine buraya tıklayarak gelebilir ve sistem hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Kilobekçisi Kimdir? adlı videomuzu izlemeden geçmeyin :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder