Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Kilo Vermek İçin Zihni Programlayın

Kilo Vermek İçin Zihni Programlayın

Kalıcı zayıflama için günümüzde geldiğimiz nokta; online zayıflama sistemine başvurmak, zayıflama okulu araştırmak, zayıflama kürü yapmak, detoks uygulamak vs. gibi birçok yöntemi kapsıyor. Evet ama her işte olduğu gibi kalıcı zayıflama için de öncelikle zihni programlamanız gerekiyor. 

Kalıcı zayıflama sizden adanmışlık ister mi? İster. İrade ister mi? İster. Azim ister mi? İster. Tüketimlerinizi dengelemenizi ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmanızı ister mi? İster. Zihinsel hazırlık yapmanızı ister mi? Aslında İSTER ama kaç kişi bunun farkında...?

Online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama 10 yıla dayanan geçmişiyle iki bine yaklaşan üye sayısıyla işte bunu başarıyor. Kilobekçiliği sistemine yeni başlayan bir üye geliyor ve "Ee ne yemeliyim şimdi?" sorusunu soruyor. Sizce sorulması gereken soru "Ne yemeliyim?" mi, yoksa "Ne yapmalıyım?" mı...?


kalıcı zayıflama



Kalıcı zayıflama için her zaman yapılacak bir şeyler vardır, ancak atalarımızın dediği gibi; Kuru gayret çarık eskitir. Bu yüzden mantıklı, sistemli, programlı, planlı bir işleyişinizin olması gerekiyor. Çünkü insanız, en karmalık canlı türüyüz belki de. Ruhsal yapımız, zihinsel durumumuz, bedensel sinyallerimiz bir uyum içinde olmazsa işler pek de istediğimiz gibi gitmiyor o zaman. 

Biz insanların sahip olduğun beyin şu ana kadar üretilen hiçbir bilgisayarla karşılaştırılamayacak kadar komplike, karışık ve üstün niteliklidir. Beyin üzerine yapılan araştırmalar henüz çok küçük bir parçayı aydınlatabilmiş durumda, detaylar çok fazla, kavramayı beceremediğimiz birçok veri bulunmakta, bu yüzden de mental antrenman bizler kilo vermek ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak amacıyla harekete geçerken henüz pek çok kimse tarafından keşfedilmeyen çok önemli bir basamaktır. 

Kalıcı zayıflama için bir alıntı yapacak olursak: "Belirli bir seviyedeki sporcular ve takımlar yetenek ve fizik kondisyon açısından hemen hemen eşittir. Sporcuların öğrenmek istedikleri becerileri uygulamaya geçmeden önce zihinlerinde doğru biçimlerde defalarca yapmaları uygulamaya geçtiklerinde çok daha kolay yapmalarını sağlar. Bu tür zihinsel antrenmanı iyi yapan sporcular başarılı olur.Zihinsel antrenmanın bir yararı da sporcunun maça tamamen yoğunlaşmasını sağlayarak seyirci rakip ve maç baskısı gibi dış etkenleri düşünmemesini de sağlar." Görüldüğü üzere zaten yurt dışında sporcuların başarılı olabilmesi için sosyal psikologlardan nöro-psikiyatristlere kadar birçok bilim adamı araştırma yapmaktadır. Sonra neden hala Türkiye'nin olimpiyatlardan 1 altın madalyayla döndüğünü merak etmeye gerek var mı?

Online zayıflama okulunda öğreneceğiz konulardan, geçeceğiniz basamaklardan biri de işte bu mental / zihinsel antrenmandır. Bu tamamen beyninizin içinde olup biten antrenman size normalde harcadığınız spor süresinden daha az süre harcama imkanı yaratıp zamandan tasarruf sağlayacaktır; dikkat ve odaklanma konusunda sizi bir adım daha ileriye götürecektir, algılarınız açılacak ve iletişime daha yatkın biri olacaksınız; şüphesiz kendinize olan güveniniz birkaç kat artacaktır; yapılması gereken idman hareketlerini daha bilinçli, daha doğru yapacaksınız; teknik yanlışları daha kolay görüp düzelteceksiniz; hayal gücünü genişleterek yeni hedefler koyup kişisel sınırlarınızı aşacaksınız; hızınız ve gücünüz artacak... 

Kalıcı zayıflama diğer tüm büyük başarılar gibi öncelikle zihinde kazanılır. Gelişerek Zayıflama online zayıflama okulu sizi hedefinize uçurur. Buraya tıklayın ve daha detaylı bilgi sahibi olun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder