Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Online Zayıflama ve Enerjimiz

Online Zayıflama ve Enerjimiz


Kalıcı zayıflama hedefinin birçok yolu var takdir edersiniz ki, biz bu işin online zayıflama sistemi kısmında yer alıyoruz. 

Online zayıflama aşamasında eğitim sırasında değinilen ve çok önemli yer tutan konulardan biri de sahip olduğumuz enerjidir. 

Online zayıflama sisteminde olan her kişiye kendisini bir başkasıyla kıyaslayarak enerjisine yazık etmemesi gerektiği öğretilir: "Onun beli çok ince benimki neden böyle kalın?, Bir arkadaşım da benim gibi 80 kiloda takılıyor, daha aşağısı olmuyor!" Bu gibi cümleler tanıdık geldi mi?

online zayıflama


Enerji görünmeyen bir güçtür. Her yere girer ve çıkar. Modumuzu yükseltebileceği gibi bir anda düşürebilir de... Peki bu iyi mi kötü mü?

Online zayıflama sisteminde neyin iyi ya da kötü olduğuna pek değinilmiyor açıkçası. Çünkü iyi ve kötü gibi değer yargıları yoktur burada. "Neyse o" vardır. Herkes kendi enerjisini nasıl beslerse ve içinde gerçekten neyi tutarsa onu başına getirir. Stefano D'Anna'nın Tanrılar Okulu kitabında bahsettiği gibi; “Yaşam içinde bulunduğun durumu gösteren en korkunç maskesini takıp, sen neredeysen oradan seni çıkartmaya gelir. Korktuğun şey nedir? Yoksullaşmak mı? Terk edilmek mi? Sağlığını, evini veya işini yitirmek mi? İşte yaşamın seni korkutmak için takınacağı maske de o olur. Bir kişi neden korkuyorsa, yolda önüne çıkacak olaylarda o korkusu birebir gerçekleşerek kendini gösterir.”

Online zayıflama sistemine iletişim formunu kullanarak ulaşın, arayın, araştırın, merak edin ve bu işin peşine düşün. Kim bilir belki de çok uzun bir zamandır aradığınız yer burasıdır! 

Gelişerek Zayıflama'nın üyeleri kendi özgürlüklerini bulan, başkalarını takip etmeyen, başarılı olduklarının en büyük işareti onları ve onların yaptıklarını takip edenlerin olmasını sağlamış olmalarıdır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder