Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Kilo Vermek İçin Gelişerek Değişin!

Kilo Vermek İçin Gelişerek Değişin

Kalıcı zayıflama kavramı hayatınıza girdiyse veya zaten varsa demek ki artık bir şeylerin kökünden değişmesi gerekiyor. Hep aynı şeyleri yaşamaktan herkes sıkılır. Farklı sonuçlar görmek herkesin hakkıdır. Farklı sonuçlar görmek için de farklı bir şeyler yapmak gerekir.

Kalıcı zayıflama için değişime ayak uydurmanız gerekir. Bu da çok normaldir. Siz sürekli aynı şeyleri yaparsanız sonuç nasıl farklılaşabilir ki?

Online zayıflama sistemine gelirken yaptırılacak tahlil ve analizler vardır. Doldurulması gereken anketler vardır. Siz bu anketleri doldurduktan sonra Kilobekçiniz bunları okuyup sizin hakkınızda epey bilgi sahibi olacaktır.

Online zayıflama için Kilobekçisi sizin hayatınızda neleri değiştirmeniz gerektiğini zamanla daha iyi anlar ve size bu konuda yardımcı olur, rehber olur, kılavuz olur. Bu işin temelinde "güven" yatmaktadır, karşılıklı güvenle yol arkadaşı olarak benimseyeceğiniz Kilobekçinizle günlük sohbet ederken bile, o aslında sizi gizliden gizliye hedefe götürmektedir. Siz zaman geçip gittikten sonra anlarsınız bunu. Kalıcı zayıflama sizi hayattan koparmaz. Tam tersi sizi hayatın içinde tutar.


kalıcı zayıflama



Online zayıflama sisteminin en dikkat ettiği yerlerden biri de, üyenin kendini ifade edebilmesine sınırsız olanak tanımasıdır. Zaten etrafında anlayışlı insan bulamayan Gelişerek Zayıflama üyesi ruhsal olarak da ağırlaşmış, kilo almıştır. Aldığı kiloların sadece yeyip içtikleriyle alakası yoktur, aynı zamanda psikolojisi, kaygı durumu, yaşadığı stres, mutlu olup olmadığı da başar bir belirleyicidir. 

Kalıcı zayıflama isteyen kişi online zayıflama sisteminde kendini ifade edebildikçe kendini yeniden keşfedecek, bu zamana kadar yaptığı hataları Kilobekçisine kendisi bile söyleyecektir. Hayatına gelen düzenle birlikte daha mutlu, olumlu ve ılımlı olacaktır. Zihnindeki örümcek ağlarını temizleyeme başladıktan ve başarının tadını aldıktan sonra artık onun için geriye dönüş diye bir şey kalmayacaktır. Yani verilen kiloları geri alma gibi bir korkusu olmayacaktır. 

Online zayıflama sisteminde kalıcı zayıflama için korkularınız, çaresizlikleriniz, dış koşullar, yaşama bakış açınız, bir şeyi en iyi nasıl öğrendiğiniz enine boyuna konuşulacaktır. En çok neden korkuyorsunuz, kilo almak mı? En çok korktuğunuz şeyi yıllarca kendi başınıza kendiniz getirdiğinizi fark edeceksiniz. En büyük çaresizliğiniz nedir, ne yapsam da kilo veremiyorum mu? O zaman ne yaparsanız yapın kilo vermeyeceksiniz. 

Kalıcı zayıflama için online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'da kendinizi tanıyacaksınız. İşte bu her şeyi değiştirecek! Daha fazla bilgi için hemen buraya tıklayın, tanışalım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder