Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Online Zayıflama ve Rezonans Kanunu

Online Zayıflama ve Rezonans Kanunu

Online zayıflama konusunda bir önceki yazıda enerjiden ve kendimizi başkalarıyla kıyaslayarak enerjimize yazık etmememiz gerektiğinden bahsetmiştik. 

Online zayıflama her zaman dediğimiz gibi çok yönlü bir iştir ve asla tek bir yolla gerçekleşecek bir şey değildir. Enerjiden birazcık bahsetmişken rezonans kanunundan bahsetmemek olmaz. 

Online zayıflama aşamasında amaçlardan biri de, insanların imkansız gibi gördüğü bir işi başarmalarını sağlamaktır. Eğer birisi kalıcı zayıflayamayacağını düşünüyor ve her yolu denemesine rağmen istediği sonuçları alamıyorsa bu durum o kişini şahsi kanaatidir sadece.

kalıcı zayıflama, gelişerek zayıflama


Kalıcı zayıflama sadece az yiyerek, çok spor yaparak gerçekleşmez; defalarca dile getirdiğimiz gibi duygu, düşünce ve davranışların bir araya gelmesi ve uyumlu bir birliktelik yakalanmasıyla mümkün olabilir. Çünkü insanız, duygularımız ve düşüncelerimiz var, her sosyal canlı gibi davranışlarımız var. Ve emin olun dış dünyada sadece davranışlarımızla varız; duygu ve düşüncelerimizi kimse bilmese bile davranışlarımız somut bir gerçekliği ifade eder. Duygu, düşünce ve davranış üçgeninde birisi olmasa biz de var olmazdık, en azından bugünkü bildiğimiz anlamda "insan" olarak. 

Online zayıflama rezonans kanunu kapsamında şunu da öğretmeyi amaçlar; duygu ve düşüncelerimizle desteklenmiş, kaydedilmiş, kalbimizden gelen en içten isteklerimizin büyük bir rezonans alanı oluşturduğu... Bu alandaki titreşimler sayesinde kendisiyle uyumlu olan diğer titreşimler eşleşiyor ve hayatımıza uygun olarak şekillenmek durumunda kalıyor. 

Kalıcı zayıflama, son yılların en gözde kişisel gelişim kitaplarını göz ardı etmiyor. Hemen her kitap bir çekim yasasından, düşüncelerin gücünden bahsediyor. Burada kastedilen işte rezonans kanunudur aslında. Ve bu hayatı genel olarak kapsayan bir şey. İnsanlar, nesneler, şeyler, durumlar, olaylar her şey bizimle aynı rezonans alanındaysa eğer, bizim kalbimizden gelen titreşimlere de karşı koyamıyorlar. Bazı insanlar çok kiloluyken nasıl oluyor da sistemli bir çalışmanın sonucunda ideal kilolarına gelebiliyorlar? Bu sistemi sıkılmadan nasıl sağlayabiliyorlar? Belki de her gün, her saat, her dakika, her an akıllarında tutmaktan yorulmuyorlar mı hedeflerini? Bu soruyu soran biri kendine hedef koymanın ne demek olduğunu bile bilmiyordur muhtemelen.

Online zayıflama denilince aklımıza birçok şey gelmelidir, ancak daha fazlası için Başaranların yazılarını kendi kalemlerinden okuyabilir ve buraya tıklayarak bu işi artık kökünden çözmek için iletişime geçebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder