Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Kalıcı Zayıflama ve Hayaller

Kalıcı Zayıflama ve Hayaller

Kalıcı zayıflama da diğer başarmak istediğimiz pek çok şey gibi "hayal kurarak" gerçekleşir. Hayal kurmayan bir insan düşünebiliyor musunuz? Mümkün değil. İnsan beyni bir günde ortalama 60 bin düşünce üretiyor. Bu düşüncelerin çok büyük bir kısmı hayallerimizden ibarettir. Peki hayallerimize ne kadar inanıyoruz?

Kalıcı zayıflama da doktor olmayı istemek, bir buluş gerçekleştirmek, sevdiğiniz kişiyle evlenmek, istediğiniz arabayı almak gibi plan ve program ister. Bir insanın hayallerine inanması demek, öncelikle kendine inanması demektir. Kendine inanmayan insan bırakın kalıcı zayıflamayı nefes bile alamaz. Bu cümle çok önemlidir; çünkü nefes almayı bile çoğumuz bilmiyoruz. 


online zayıflama okulu


Kalıcı zayıflama konusunda nefes egzersizlerinin önemi yadsınamaz. Gelişerek Zayıflama online zayıflama okuluna gelen üyelere sürekli tekrar edildiği gibi, "Doğru nefes her şeydir." Doğru nefes yoksa yaşam da yoktur. 

Kalıcı zayıflama dedik ama hayallere inanmaktan bahsettik, hayallerine inanmak için kişinin öncelikle kendisine inanması gerektiğine ve kendine inanan insanın da doğru nefes almayı bilmesinden dem vurduk. Görüldüğü üzere farklı farklı konuları birleştiriyoruz, çünkü ve aslında hiçbir şey birbirinden ayrı değildir. İşte Gelişerek Zayıflama online zayıflama okulu kalıcı zayıflama konusunda birlikte çalıştığı üyelere bunu sürekli anlatır: Her şey bir bütündür ve sen de bütünün bir parçasının. Bu sarmal yapı dünyanın ilk gününden beri böyledir. 

Kalıcı zayıflama konusu gözünüzü artık korkutmasın. 2016 yılına gelmişiz, hâlâ kulaktan dolma bilgilerle evde kendi kendimize diyet listeleri hazırlayıp, kalori hesabı yapıyoruz. Yanlış!! Kalori hesabı gördüğünüz yerde arkanıza bakmadan kaçın!!

Gelişerek Zayıflama online zayıflama okulunda alacağınız eğitimler ve yapacağınız samimi paylaşımlarla kilo psikolojine olan algınız değişecek, bu olaya artık çok daha başka bir gözle bakacaksınız ve hatta nefes almayı bile yeniden öğreneceksiniz. Daha detaylı bilgi için buraya tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder