Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Online Kilo Verme Takibinde Zayıflama Okulu

Online Kilo Verme Takibinde Zayıflama Okulu

Zayıflama okulu kavramı son yıllarda iyice hayatımıza girdi. Hayatımıza giren ve yeni iş kolları yaratan her durumda olduğu gibi bir ihtiyacın sonucu ortaya çıkmıştır. 

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama kendinizi kontrol etmesini de öğretecek size. Kendinizi kontrol etmenin hislerinizi kontrol etmeden geçmekte olduğunu göreceksiniz. His (duygu), "Belirli nesne, olay veya bireylerin insanın iç dünyasında uyandırdığı izlenim" olarak tanımlanmıştır bilindiği gibi. Bu durumda neler yapmalıyız?

Duygularımız hayatlarımızda yer alan durumların olaylara dönüşmesiyle yaşanılan bir neticedir. Duygular bizim olayları açıklama şeklimizdir. Duygular aynı zamanda bizim en yakınımızdır, iç sesimizdir. Beslenme seçeneklerimiz ayırt etme, normalinden farklı gıdaları tükettikten sonra neler hissettiğimizi sorgulama ve bu bilinçle o ana kadar sahip olduğumuz alışkanlıklarımızı gözden geçirme, farkındalık seviyesi yüksek olması amaçlanan hayatlarımız için mühimdir. 


online zayıflama
Mikro Beslenme Desteği: TURBOMEND!



Kanımızın dolaşım yapması, tüketimlerimizin sindirilmesi, vücudumuzun geçen her anda milyonlarca fonksiyonu işlevsel bir şekilde yerine getirmesi sizce de bir mucize değil midir? Zayıflama okulu vücudumuzun üzerinde elbette çok duracaktır. Onun yarattığı muhteşemliklere daha yakından bakmanızı sağlayacaktır. Sizin haberiniz bile olmadan vücudun içinde neler oluyor neler. Örneğin gülerken 17, kaş çatmak için 43 kas kullanıyoruz. 

Zayıflama okulu duyguları kontrol etmek için: 

1) Gözün gördüğünden her zaman daha fazlası olduğunu bilin, 
2) Zihni özgürleştirin,
3) Bedeni güçlü kılın, 
4) Dikkatinizi gerçekten hissettiğiniz şeye verin.

Zayıflama okulu bunun ardından der ki: Maddeler sayılarak bitmez. Birbirine eklenen konular, eğitim programınızla birleşince ortaya sizi ideal kilonuza götürecek süreç de başlayacak demektir. 


Online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'ya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder