Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Zayıflama Okulu ve Verimli Çalışmak

Zayıflama Okulu ve Verimli Çalışmak

Zayıflama okulu olarak önemsediğimiz konulardan biri de zaman yönetimidir. Yaptığımız kalıcı zayıflama ise zamanı en etkin şekilde kullanmayı da bilmemiz gerekiyor. Zira her gün zaman sıfırlanır ve yeniden başlar. 

Zayıflama okulu yaptığı araştırmalarda zamanı doğru yönetmek için sosyal medya hesaplarına ayrılan vakitten, sunumlardan, yazılmış yazılardan, maddelerden, filmlerden, belgesellerden aldığı notları biriktiriyor. Hepsi temelde aynı şeyi anlatsa da farklı cümlelerle arz ediliyorlar. 




gelişerek zayıflama
Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama



Zayıflama okulu zamanı yönetmek ve verimliliği artırmak üzerine bazı genel-geçer bilgileri sizin için derledi. 

Uykunu alın. Bakın bu çok önemli. Uykusuz ve gözler şiş bir şekilde yataktan kalkamazsınız. Kalkmak istemezsiniz. Hadi kalktınız diyelim, aynanın karşısına geçince kendinizden nefret edersiniz. Hele ki dış görünüşün her şeyden daha önemli olduğu günümüzde böyle bir risk almayın. Zaten az uyuyunca da kilo olarak olumsuz geri dönüşleri oluyor bunların. Siz siz olun zayıflama okulu maddesinin göz ardı etmeyin. 

Net süre hesabı yapın. Aşırı önemli bir madde daha. Zayıflama okulu zaman içinde üyelerinde gördü ki, belli bir planı olmadan spor yapmaya başlayan üyeler verim alamıyor. Hadi ısınayım, sonra biraz yürürüm, biraz koşarım, sonra yine yürürüm, derken şu ilerideki mavi binanın oradan dönerim. Bakın böyle bir şey yok. Diyeceksiniz ki; 5 dk ısınma, 15 dk yürüyüş, 10 dk tempolu yürüyüş, 2 dk koşu, 15 dk yürüyüş, 10 dk tempolu yürüyüş ve 5 dk ısınma spor bitiyor. Vakit nakittir. 

Egzersizler düzenli ve istikrarlı olmalı. Açık konuşalım son üç yıl içinde aldığınız kiloları üç haftalık yürüyüşten sonra veremezsiniz. Üç haftada beslenme alışkanlığınızı bile değiştiremezsiniz. Küçük bir alışkanlığı değiştirmek bile ne kadar ciddi bir iş farkında mısınız. Kendinize zaman verin. Ama istikrarı bozmadan.

Dinlenin. Ara verin. Film seyredin. Hatta evinizin yakınındaki sinemayı takip edin, müzik dinleyin, hafta sonları akşamları bazen konsere de gidersiniz. Çünkü kilolu olmak demek sosyal hayatınız olmayacak demek değildir. Kendinizi dışarı atın. 

Son olarak buraya tıklayarak online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'ya ulaşın, kalıcı ve sağlıklı kilo verebilmek için detaylı bilgi alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder