Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

Zayıflama Okulu ve Gıda Seçimleri

Zayıflama Okulu ve Gıda Seçimleri

Zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama gıda seçimlerinin hayati bir öneme sahip olduğunu farkındadır, peki siz de farkında mısınız?

Zayıflama okulu eğitim sürecinizde bizim mutfak kültürümüze çok alışık olan kızartmaları tek tek çıkartır mesela. Kızartmaların yapıldığı yağlar ve bu yağların kullanımı çok önemlidir. Margarinler tehlikelidir. Dehşet verici bir yağ çeşidi olan ayçiçek yağı ise kırmızı alarm vermektedir. Bu tarz yağlar nedeniyle kızartmalar beynin işlevsel boyutlarında ciddi hasarlara neden olabilir.

Zayıflama okulu daha önce pişirilmiş ve bekletilmiş gıdaları tüketmememiz konusunda da uyarır. Öyle ki bunun sürekli tekrarlanması daha ileri aşamalarda alzheimer'a bile sebebiyet verebilir. 


gelişerek zayıflama
Zayıflama okulu: Gelişerek Zayıflama



Zayıflama okulu elbette tuz'dan köşe bucak kaçmaya devam eder. Tuzun zararlarını artık bilmeyen yoktur. İşlenmiş tuzların sürekli tüketimi yine beynimize zarar verir, bizi düşünemez hale getirir, zekayı da doğrudan etkilediği araştırma sonuçlarında kanıtlanmış. Olumsuz anlamda dememize gerek var mı?


Zayıflama okulu felaket tellallığı yapan bir yer değil ancak Canan Karatay hocaya da sonuna kadar hak veriyor. Hatta Allah razı olsun kendisinden ekmeği kesin diye diye kadının dilinde tüy bitti. Yüzde yüz kepekli tahılları miktarınca tüketince sorun olmaz ama diğerlerinden kesinlikle uzak duruyoruz. 

Zayıflama okulu birçok evin özellikle hafta sonu kahvaltı masalarını süsleyen salam, sucuk, sosis üçlüsüne de el atmak zorundadır. Sağlığınızı geri mi istiyorsunuz? O zaman işlenmiş protein grubuna giren bu üç kafadarla vedalaşacaksınız. Bunların sürekli tüketilmesi sinir sisteminizi çökertir. 

Zayıflama okulunun en kıl olduğu bir diğer tehlikeli madde ise elbette trans yağlardır. Kalp sorunları, kolesterol, obezite (!) gibi hayatınızı cehenneme çevirecek etkileri vardır. Canınıza mı susadınız?

Online zayıflama okulu Gelişerek Zayıflama'da düzenli takip ve kontrol sistemi ve gelişerek değişim eğitimleriyle sağlığınızı yeniden elde edin. Buraya tıklayarak bize ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder