Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Perşembe

Online Zayıflama Okulu Takibi

Online Zayıflama Okulu Takibi

Zayıflama okulu deyince takip ve kontrolün önemini yadsıyamayız. Hepimizin zayıflamayla ilgili bir sürü bilgisi vardır, ancak nesnel bir gözle bizi sürekli takip edecek, kontrol altında tutacak, bize hatalarımızı söyleyecek, doğru yaptığımızda da tebrik edecek bir yol arkadaşını aramamız da bundandır. Destek görmek. 

Zayıflama okulu bize atanacak Kilobekçisiyle olan uyumuzunu göz önünde bulundurur ve kilobekçisi üyesini düzenli olarak takip eder. İlk başta ve programın gidişatına göre bedeninizi toksinlerden arındırmak için de detokslar uygulayabilir. 

Zayıflama okulu günceli de takip ederek birtakım sorulardan genellemelere de ulaşmaya çalışır. Hastalandığımızda iştahımızın kesilmesi mesela, neden böyle? Hastalık dönemlerinde sindirim sisteminde ne gibi değişiklikler oluyor da tüm vücut sadece hastalıkla savaşıyor ve bizlerin keyfi kalmıyor, o çok sevdiğimiz yiyecekleri gözümüz bile görmüyor. 


gelişerek zayıflama
Zayıflama Okulu Gelişerek Zayıflama!


Zayıflama okulu üyelerine hayatlarında hiç yapmadıkları uygulamalar bile verir. Bunlardan korkmaya gerek yok. 3 gün boyunca sadece suyla hayatta kaldınız mı? Öyle üyelerimiz vardır ki 7 gün boyunca sadece su içerler mesela. 7 günün sonunda kendilerini daha dinç hissederler, hiç hastalanmayacakmış gibi hissederler, vücudundaki değişikleri hevesle anlatırlar. Vücutta yara varsa kapanabilir. Vücut kendini onarmak yeniden yapılandırmak için yaradaki malzemeyi bile kullanır. 

3 günlük su içme perhizinden sonra yeni akyuvar oluşumu tetiklenir ve bedenin bağışıklı sisteminde yenilenmeler görülür. Bu da bedenin zinde kalmasını sağlar. Yaşı ilerlemiş ve basit hastalıklarda bile vücudu dirençsiz kalmış insanlarda büyük yararlar görülüyor. Yazının tamamı için...

Zayıflama okulu sınırları aşmanıza yardım eder. Kilobekçiniz de sürekli yanınızda olarak sizi ileriye taşır. Hiç denemediğiniz için bilmediğiniz bir sürü farklı yöntem kullanabilir. Siz henüz yapabileceklerinizi bilmiyorsunuz. Buraya tıklayarak bizimle iletişime geçin ve tanışalım... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder