Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim

Online Zayıflamada Yeni Bir Dönem Uzaktan Eğitim
Siz de kalıcı ve sağlıklı zayıflamak ister misiniz?

Salı

ONLİNE ZAYIFLAYANLAR VE YORUMLARI


 Online Zayıflama Kilo Verme



Kilobekçiliği programından memnuniyet dereceniz nedir? Yüzdelik bir rakam verseniz % kaç vermek isterdiniz? Neden?

Me
mnuniyet derecem tabiiki %100.
Hayat
ımda hedefe ulaşmak anlamında yaptığım tüm hatalarımın farkına varmamı sağlayıp yolumu aydınlattığı için…
Kilobekçinizden memnun musunuz? Yeterli desteği alabildiğinizi düşünüyor musunuz?
Kilobekçimden çok memnunum yeterli desteği değil, daha fazlasını ben talep etmeden bana sunduğunu düşünüyorum...
Kilobekçinizi hangi özellikleri ile tanımlarsınız?
İlk önce çok insani, özverili ve saygılı... Paylaşımcı, siz talep etmeden ihtiyacınız olan desteği tamda ihtiyaç hissettiğiniz anda size sunuyor... Sanki telepati yapıyormuş gibi, hangi durumda neye ihtiyacınız olduğunu çok iyi biliyor... Ve zamanlaması süper... İhtiyaç hissettiğiniz anda destek hemen yanınızda... Bu da çok iyi hissetmenizi sağlıyor gerçekten... Ayrıca insana önce insan olduğu için değer veren bir psikolojik anlayışı var... Değerli hissetmek gerçekten çok motive edici kilo verme yolunda... Hakettiğim değeri kilobekçimden fazlasıyla görmek benim için çok önemliydi... Hedefe giden yolda işimi çok daha kolaylaştırdı... Bunun için kilobekçime ne kadar teşekkür etsem azdır...
Takip kontrol sistemi yeterli mi? Daha iyi olması için ne tavsiye edersiniz?
Bence yeterli daha fazlasına gerek yok… Ayrıca bir takip kontrol sisteminin olması motivasyonu artırıcı bence... Her ne kadar bana biraz sıkıcı gelse de herkesin benim gibi düşünmediğine eminim... :)
Kilobekcisi.com web sayfamızın tasarımı, uygulamaları ve genel işleyişi nasıl buldunuz? Siteyi geliştirme anlamında daha farklı bir öneriniz var mı?
Tasarım ve uygulamalar fazlasıyla yeterli… Fazlasıyla diyorum çünkü bazı bölümlerde aynı anlama gelen sorular defalarca sorulmuş... Aynı soruya değişik cevaplar vermeniz isteniyormuş gibi... Gerek yok... Yani cevabı aynı olan soruların tekrar tekrar sorulması ve cevaplanmasının istenmesi bana çok sıkıcı geliyor... :(
Kilobekçiliği programı ile diğer yöntemleri kıyaslayabilir misiniz?
Aslında kıyaslayabilirdim tabii kıyaslayabileceğim daha güzel bir uygulama olsaydı!
Yani kıyaslayamayacağım... Çünkü kıyaslayabileceğim bir program yok!!!! Bilmem anlatabildim mi? J
Kilobekçiliği sistemine katılmaya nasıl karar verdiniz? Neden Kilobekçiliği programını seçtiniz?
Kilo alıp, alıp verme (VEREMEME) kısır döngüsü içinde debelenirken ve her zaman ki gibi bunalımın diplerindeyken internette diyet reçeteleriyle kuşatılmış bir yol ararken sitenizi tesadüfen gördüm... Daha önce defalarca deneyip hiçbir faydasını görmediğim yöntemlerden çok farklıydı… Ve bana çok mantıklı geldi... Sonuçta BEYİNİ UYANDIRMAYA yönelik bir sistem sunuyorsunuz insanlara... Bu da aslında kimsenin aklına gelmeyen, kimsenin düşünemediği güzel bir buluş... Ayrıca bu işi çok iyi yaptığınız kesinlikle doğru... Bana bunu ispatladınız… Teşekkürler...
Kilobekçiliği sistemimizden ileride yeniden yararlanmak isterseniz veya silkelenme kürüne geldiğinizde aynı Kilo bekçiniz ile mi devam etmek istersiniz?
Kesinlikle Kilobekçim benim için vazgeçilmez... Onunla devam etmek isterim çünkü programın başarılı olması için aynı frekansta olmak gerekiyor… Kilobekcinizin sizi anlaması ve o an ki duygu durumunuzu farketmesi gerekiyor... Yoksa programın başarılı olamayacağını düşünüyorum...
S.D
 Zayıflama kamplarında Nasıl Zayıflanır?

ALINTI: OKUMUŞ OLDUĞUNUZ KİLOBEKÇİLİĞİ ANKETİ, HK PERFORMANS ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ ÜYELERİ TARAFINDAN DOLDURULMUŞTUR. ZAYIFLAMA BAŞARI HİKAYELERİNİ OKUMAK İÇİN LÜFTEN www.hk.com.tr ADRESİNİ ZİYARET EDİNİZ.

Zayıflama Kampları ve Online Zayıflama Farkı

Açıklama:
Hızlı kilo vermek  HK Performans ayrıcalığıyla çok kolay... Çağımızın en önemli problemlerinden biri de ''mükemmeliyetçiliktir.''  Henüz küçük yaşlardan itibaren gerek sınav sistemi, gerek komşu çocuklarıyla kıyaslanarak yani sürekli birbirleriyle yarıştırılarak, sistemin dayatmalarıyla toplumda bir yer edinme çabası ile yetişmekteyiz. Sanki hayatımız bitmek bilmeyen bir maraton ve bizler sürekli birinciliğe koşuyoruz.. 

Hızlı kilo vermek istiyorsak meseleye derinlerden bakmamız gerekir. Kalıcı olarak zayıflamanın altın kuralı ruhumuzu virüslü düşüncelerden temizlemek olmalıdır. Mükemmeliyetçi yapıdaki insanlarda pek sık rastlanan bir diğer özellik takıntı halidir. Başarısızlığa tahammülleri yoktur. O halde hızlı kilo vermek için takıntı yapmak da kendimize uyguladığımız bir çeşit baskı olduğunu unutmamak gerekir.  Eğer siz de bu yapıda bir bireyseniz kilo verme süreci sizin için zorlu geçebilmektedir. Görüldüğü gibi yaşantımızda her durum aslında birbiriyle bağlı olarak gerçekleşir. 

Tabi ki zayıflamak için çaba sarf edeceğiz ama kendimizi baskılamadan, huzurlu bir şekilde, eğlenerek ama hedef bilincini kaybetmeden, gereklerini yerine getireceğiz  ki kalıcı zayıflamak mümkün olsun. 

Hızlı kilo vermek için doğru yöntemler uygulandığında başarmak zor değildir.  Bunca zaman deneyip de zayıflayamamanızın sebebi çözümü yalnızca bedene dayalı yöntemlerle (diyet vb.) denemiş olmanız olabilir. Sizler için en doğrusunu bilen, kilo psikolojisinin farkında, tecrübeli ve uzman rehber kadrosuyla 2006 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren HK Performans ile siz de kalıcı olarak zayıflamak, hızlı kilo vermek istiyorsanız HK'nın çalışmalarını takip etmenizi öneririz. 

Hedef odaklı fakat eğlenerek, işkence çekmeden hem ruhsal hem de bedensel anlamda hafifliği yakalamak için alternatifsiz, doğru adres HK Performans'tır. 

HK PERFORMANS SİZİ ZAYIFLATIR!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder